Logo da.boatexistence.com

Hvad er en god erstatning for demerara-sukker?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en god erstatning for demerara-sukker?
Hvad er en god erstatning for demerara-sukker?

Video: Hvad er en god erstatning for demerara-sukker?

Video: Hvad er en god erstatning for demerara-sukker?
Video: Five Best Sugar Substitutes | Dr. Josh Axe 2024, Juli
Anonim

Erstatninger for demerara-sukker omfatter enhver type brun farin, især lys brun farin, turbinado-sukker eller muscovadosukker i lige store mængder. (Mørke brune sukkerarter vil tilføje en stærkere melassesmag.) Du kan også bruge granuleret sukker, men der vil være en smags- og teksturforskel.

Hvad kan jeg bruge, hvis jeg ikke har demerara-sukker?

Hvis du ikke har demerarasukker ved hånden, er turbinadosukker den foretrukne erstatning, da det har en grov tekstur, der passer bedre til demerarasukkerets konsistens.

Dette er de bedste erstatninger for demerara sukker:

  • Turbinado sukker.
  • Lys brunt sukker.
  • granuleret sukker.
  • Slibning af sukker.

Hvilket sukker er det samme som Demerara?

Men én brun farin deler lignende egenskaber, forudsat at der indgås et vist kompromis. Rårørsukker kan bruges som et alternativ til bagere, der søger efter et produkt med en grov tekstur og lignende smagsprofil til demerarasukker.

Kan du bruge mørk brun farin i stedet for Demerara?

I en knivspids kan mørkt brunt sukker bruges som en erstatning for demerara-sukker. Det højere melasseindhold i mørk brun farin har dog flere karamel/toffee smagsnoter sammenlignet med demerara sukker. Også fordi den er mørk i farven sammenlignet med demerara sukker, vil retten både være rig på smag og mørk i farven.

Er brun farin det samme som Demerara?

Almindelig brun farin er mørk og fugtig og bruges til opgaver, hvor du vil have mere af et melasse-kick. Demerara-sukker er stadig mørkere, med store krystaller, der giver det en sprød tekstur. … Forveksle ikke brun farin med "rå" eller "plantage" sukker, som typisk ikke er blødt.

Anbefalede: