Logo da.boatexistence.com

Hvad er en god erstatning for stracchinoost?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en god erstatning for stracchinoost?
Hvad er en god erstatning for stracchinoost?

Video: Hvad er en god erstatning for stracchinoost?

Video: Hvad er en god erstatning for stracchinoost?
Video: Stracchino Cheese Homemade 2024, Kan
Anonim

Med de teksturmæssige egenskaber, som de har til fælles, kan Brie være en god erstatning for Stracchino i mange opskrifter. For en sammenlignelig smagserstatning skal du kigge efter en ung brie med mild smag.

Lager Stracchino til mozzarella?

Et norditaliensk forhold til mozzarella, stracchino er en komælksost med det eneste formål: at blive smeltet i en piadina, en foldet fladbrødssandwich lavet med usyret dej fyldt med skåret prosciutto. Fordi den har en mild smag, bruges stracchino på grund af dens cremede tekstur frem for smagen.

Hvilken slags ost er Stracchino?

Stracchino (italiensk udtale: [strakˈkiːno]), også kendt som crescenza (italiensk udtale: [kreʃˈʃɛntsa]), er en type italiensk komælksost, typisk for Lombardiet, Piemonte, Veneto og Ligurien. Den spises meget ung, har ingen svær og en meget blød, cremet konsistens og norm alt en mild og delikat smag.

Hvordan smager Stracchino-ost?

En blød og smørbar italiensk ost med mild smag

Crescenza, en blød, cremet komælksost med en meget tynd svær tilskyndet af et kort bad i s altlage, har en tærte, frugtagtig smag og en behagelig duft. Den er beregnet til at blive spist, når den er ung og meget frisk.

Hvad ligner Taleggio ost?

Brie ligner Taleggio, idet den har et groft ydre med en glat og cremet inderside. Sammen med Taleggio har brie en smøragtig smag, når den spises. Brie er også lavet af et væld af forme, hvilket gør den til en ideel erstatning for taleggio-ost.

Anbefalede: