Logo da.boatexistence.com

Har erlanger øst en nicu?

Indholdsfortegnelse:

Har erlanger øst en nicu?
Har erlanger øst en nicu?

Video: Har erlanger øst en nicu?

Video: Har erlanger øst en nicu?
Video: baby Corona test baby contest bahut hi Mushkil tight hai baby contest Corona test 5 2024, Kan
Anonim

Erlanger East Hospital er konsekvent udnævnt til regionens "bedste sted at få en baby", og tilbyder familiecentreret fødsel til babyer ved 32-ugers svangerskab og senere. … Vi tilbyder også en nyligt udvidet neonatal intensivafdeling til for tidligt fødte og udsatte babyer.

Hvilket niveau NICU er Erlanger?

Børnehospitalet i Erlanger er hjemsted for regionens eneste Niveau IV Neonatal intensivafdeling – det højeste plejeniveau, der er tilgængeligt for kritisk syge nyfødte. Det betyder, at vi er en regional NICU med omfattende tjenester til behandling af alle medicinske og kirurgiske problemer hos nyfødte.

Hvornår blev Erlanger East bygget?

Erlanger blev grundlagt gennem generøsitet fra en fransk adelsmand i 1889.

Hvad står NICU for?

NICU står for newborn intensive care unit. Dette er en vuggestue på et hospital, der yder pleje døgnet rundt til syge eller for tidligt fødte børn. Det har sundhedsudbydere, der har særlig uddannelse og udstyr til at give din baby den bedst mulige pleje.

Hvor meget er NICU pr. dag?

Den gennemsnitlige pris for spædbørn indlagt på neonatale intensivafdelinger er omkring $3.000 pr. dag. Mens den gennemsnitlige pris for en arbejdsgiver for en sund baby, der er født ved fuldbåren eller 40 ugers svangerskab, er $2.830, er den gennemsnitlige pris for en for tidligt født baby $41.610.

Anbefalede: