Logo da.boatexistence.com

Kan du spille trine 4 solo?

Indholdsfortegnelse:

Kan du spille trine 4 solo?
Kan du spille trine 4 solo?

Video: Kan du spille trine 4 solo?

Video: Kan du spille trine 4 solo?
Video: Kim Larsen - Joanna - Tribute from Norway 2019 (Alfred Kann 14 years) 2024, Juli
Anonim

Trine 4 kan spilles solo eller i lokal og online co-op. Der er tre kontrollerbare karakterer, som alle skal bruges for at komme videre i spillet.

Er Trine 4 en god singleplayer?

Trine 4 er på vej til at rette skibet op med en tilbagevenden til 2.5D-rummet, sjove karakterer og overbevisende gåder. … Selvom spillet kan spilles i en co-op-indstilling, er det også fuldstændig spilbart som en enkeltspilleroplevelse med et helt separat sæt puslespil.

Er Trine god til singleplayer?

Det er en leg at skifte mellem de tre karakterer; der er en underlig kraft i at kunne trykke på en enkelt knap og øjeblikkeligt få hele dit evnesæt til at ændre sig fuldstændigt. Karaktererne kontrollerer alle individuelt ret godt, og under de rigtige omstændigheder er de meget sjove at spille som individuelt.

Kan 2 spillere spille Trine 4?

Vi vil foreslå, at du spiller gennem spillet på alle tre måder – single-player, klassisk co-op og ubegrænset co-op for at få mest muligt ud af din oplevelse da en række af gåderne ændrer sig dynamisk afhængigt af antallet af spillere. En helt ny historie bringer de tre helte fra Trine sammen igen til et nyt eventyr.

Kan du spille Trine 2 single-player?

Singleplayer er blevet konstrueret fra bunden til platformspilspils ensomme ulve. I stedet for at blive hængende ved at spille med en enkelt karakter, som i en variant af multiplayer-tilstanden, kan spilleren skifte til enhver af de tre karakterer i farten.

Anbefalede: