Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder syphered?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder syphered?
Hvad betyder syphered?

Video: Hvad betyder syphered?

Video: Hvad betyder syphered?
Video: 7 Drømme Og Hvad De Betyder! 2024, Kan
Anonim

(sī′fər) tr.v. sy·phered, sy·pher·ing, sy· phers . At overlappe og jævne (affasede eller affasede plankekanter), så de danner en plan overflade.

Hvad er en krypteringsperson?

En cipher kan også være en person, ofte en fiktiv karakter, som er et blankt tavle - og det var sådan, jeg brugte ordet, da jeg t alte med min mand. En chiffer har så lidt personlighed - er sådan noget ingenting - at læserne eller seerne kan projicere deres egne ideer og værdier på karakteren.

Hvad betyder kryptering på engelsk?

: at bruge tal i en matematisk proces alle børn bør lære at læse, skrive og chiffer- M. Pattison. transitivt verbum, transitivt udsagnsord. 1: becifret de bogstaver, der gik mellem de to statsoverhoveder. 2: at beregne aritmetisk chifreret summen i hans hoved.

Hvad er synonymet med cipher?

På denne side kan du opdage 52 synonymer, antonymer, idiomatiske udtryk og beslægtede ord for cipher, såsom: gøre aritmetik, beregne, figur, beregne, nebbish, skrive i kode, blank, nul, add, tæl og alt.

Kan cipher betyde nul?

Nogle gange kaldes meddelelsen skrevet i kode i sig selv en cipher. Cipher kommer fra det arabiske sifr, som betyder "intet" eller "nul" Ordet kom til Europa sammen med det arabiske talsystem. … Fra sin "nul" betydning kan chiffer også bruges til en person, der ikke har nogen indflydelse eller betydning i verden.

Anbefalede: