Logo da.boatexistence.com

Skal vi skrive under bag checken?

Indholdsfortegnelse:

Skal vi skrive under bag checken?
Skal vi skrive under bag checken?

Video: Skal vi skrive under bag checken?

Video: Skal vi skrive under bag checken?
Video: Volbeat - For Evigt ft. Johan Olsen (Lyric Video) 2024, Kan
Anonim

For at modtage pengene skal betalingsmodtageren underskrive eller godkende bagsiden af checken. Denne underskrift, kaldet en påtegning, informerer banken eller kreditforeningen om, at den, der har underskrevet checken, er betalingsmodtageren og ønsker at modtage pengene.

Hvem skal skrive under på bagsiden af checken?

Du laver en blank påtegning ved blot at underskrive dit navn på bagsiden af checken. Så, når du er i banken, fortæller du kassereren, om du vil indløse eller indbetale det. Folk vil også give en blank påtegning, når de indbetaler en check gennem en pengeautomat eller bruger mobilindbetaling.

Hvorfor underskriver vi bagsiden af checks?

For at få dine penge fra banken skal du underskrive checken til dem. Ved at godkende checken bekræfter du, at du har overført det nævnte dokument til dem, og de kan trække på den konto. Teknisk set er checken en ordre om at betale efter anmodning til en navngiven person.

Betyder det noget, hvordan du underskriver en check?

Signatur: Underskriv checken læseligt på linjen i nederste højre hjørne. Brug samme navn og underskrift i din bank. Dette trin er vigtigt - en check vil ikke være gyldig uden en underskrift.

Who has to sign the check

Who has to sign the check
Who has to sign the check
26 relaterede spørgsmål fundet

Anbefalede: