Hvilket polomærke er ægte?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket polomærke er ægte?
Hvilket polomærke er ægte?

Video: Hvilket polomærke er ægte?

Video: Hvilket polomærke er ægte?
Video: Denne Mand Faldt Ud Af En Rutsjebane! 😱 2024, September
Anonim

U. S. Polo Assn. mærke produkter er autentiske og officielt godkendt af United States Polo Association, det styrende organ for polosporten i USA siden 1890.

Hvilken er den rigtige Polo?

Polo som virksomhed er “U. S. Polo Assn.", og det er det officielle mærke for USPA, som blev grundlagt i 1981, mens Ralph Lauren er "Ralph Lauren Corporation", som blev grundlagt tidligere i 1967.

Hvad er forskellen mellem Ralph Lauren Polo og US Polo?

Den største forskel mellem Polo og Ralph Lauren er logoet Polo har to polospillere i deres respektive heste, mens Ralph Lauren polo kun har én polospiller på sin hest og har sin hammer højt hævet.… Så er USPA's hovedkvarter i Florida, mens Ralph Laurens hovedkvarter er i New York.

Hvad er det rigtige Polo-logo?

Ralph Lauren Polo Player-symbolet, som stemmer overens med de engelske aristokraters livsstil, er Ralph Laurens officielle varemærke. Det klassiske, elegante og kraftfulde sort-hvide logo har en polospiller på en galoperende hest Og under elite-emblemet står mærkets navn med store bogstaver.

Er Polo en falsk?

På Edgars-webstedet er det lokale Polo-logo opført under "internationale" mærker sammen med f.eks. Levi's, Billabong og Jeep. … Opdatering: Overskriften på denne historie blev ændret for at afspejle Polo Sydafrika er ikke falsk, men der er intet link til multi-milliard-dollar Polo Ralph Lauren-mærket i USA.

Anbefalede: