Logo da.boatexistence.com

Bærer tanjiro en kimono?

Indholdsfortegnelse:

Bærer tanjiro en kimono?
Bærer tanjiro en kimono?

Video: Bærer tanjiro en kimono?

Video: Bærer tanjiro en kimono?
Video: I spent two weeks recreating Tanjiro Kimono. Please rate the result 2024, Kan
Anonim

Tanjiro Kamado bærer en kimono med et sort-og-grønt ichimatsu-mønster. Dette ternede mønster er en kombination af firkantede eller rektangulære former i skiftende farver, svarende til et Go-bræt (japansk skak).

Hvilken type kimono bærer Tanjiro?

Norm alt er den lavet med snore, der forbinder reversene for at lukke den for jakkeeffekten, eller den holdes åben for at afsløre kimonoen. Tanjiro Kamado, Zenitsu Agatsuma og medlemmerne af Demon Slayer Corps bærer alle haori i stedet for en kimono i serien.

Hvilket tøj har Tanjiro på?

Efter at være blevet en Demon Slayer, bærer Tanjiro standard Demon Slayer-uniformen, en mørkebrun gakuran-jakke, et hvidt bælte, baggy bukser, der strækker sig ind i tabi-sokker, et par af zōri med røde stropper og bånd af hvidt stof viklet tæt om hans lægge, der ligner Kyahan, alt sammen under hans karakteristiske ternede haori.

Hvorfor kan Tanjiro lugte så godt?

Under sin træning med Sakonji demonstrerer han evnen til at lugte fælder, og når han besejrer Hånddæmonen, er han i stand til faktisk at lugte dens følelser. Efterhånden som Tanjiros færdigheder forbedres, forbedres hans lugtesans også fra dens allerede imponerende standardtilstand.

Hvad hedder Tanjiros grønne jakke?

Før han kom ind i Demon Slayer Corps, er han kendt for at bære et grøn-sort plaidprint haori-jakke Dette er dog ikke det eneste tøj, Tanjiro bærer, da han erstatter også denne haori-jakke med en hvid-grå kimono og en flow-blå og hvid-sky-kimono under Demon Slayer-eksamenen.

Anbefalede: