Logo da.boatexistence.com

Er jorden altid med store bogstaver?

Indholdsfortegnelse:

Er jorden altid med store bogstaver?
Er jorden altid med store bogstaver?

Video: Er jorden altid med store bogstaver?

Video: Er jorden altid med store bogstaver?
Video: Only Art Can Save Us | Artist Poul Pedersen | Louisiana Channel 2024, Kan
Anonim

Vi laver norm alt små bogstaver sol, måne og jord, men efter The Chicago Manual of Style, når det ikke går forud for planetens navn, når jorden ikke er en del af et idiomatisk udtryk, eller når andre planeter er nævnt, vi kapitaliserer jorden: Jorden kredser om solen. Astronauterne landede på månen.

Er det Jorden eller Jorden?

Når det bruges som et almindeligt substantiv, er det ofte med små bogstaver og bruges sammen med artiklen ("den"). Når det er et egennavn -- som en persons navn, "Bob" eller endda "Gud" vs. "guden" -- så skrives det med stort (" Earth"), og ofte uden artiklen ("den").

Begynder Jorden med et stort bogstav?

Regel 7: Solen, månen og jorden skrives IKKE med stort, MEDMINDRE ordet bruges i en astronomisk sammenhæng. Alle planeter og stjerner er egennavne og starter med store bogstaver. ✓ Planeten Jorden kredser om Solen, og Månen kredser om Jorden.

Skal Jorden og månen skrives med store bogstaver?

Sæt navnene på planeter med hovedbogstav (f.eks. 'Earth', ''Mars', ''Jupiter'). Sæt 'Måne' med stort bogstav, når du henviser til Jordens måne; ellers små bogstaver 'måne' (f.eks. 'Månen kredser om Jorden, ' 'Jupiters måner'). … ' Når 'jorden' er lille, refererer det til jord eller jorden, ikke planeten som helhed.

Hvorfor skrives Jorden ikke med stort i Bibelen?

Her er grunden: Brugt i denne egenskab er Earth et egennavn. Mens hun er på vores planet Jorden, henviser ordets betydning her ikke til selve planeten, men til jorden eller snavs på jorden og bør derfor ikke skrives med stort.

Anbefalede: