Logo da.boatexistence.com

Var Paul bedre i sammenstødet?

Indholdsfortegnelse:

Var Paul bedre i sammenstødet?
Var Paul bedre i sammenstødet?

Video: Var Paul bedre i sammenstødet?

Video: Var Paul bedre i sammenstødet?
Video: НЕГАТИВНАЯ РЕАКЦИЯ / РАЗОБЛАЧЕНИЕ ПЕВЦА / ДИМАШ и ПОНАСЕНКОВ 2024, Kan
Anonim

Mick Jones fra The Clash sluttede sig til Paul Weller på scenen i Stoke i aftes (12. marts). Guitaristen sluttede sig til Weller til en opførelse af 'The Changingman'. Denne liveoptræden markerer første gang, at Jones og Weller nogensinde har spillet sammen.

Hvor gammel var Paul Weller, da han forlod marmeladen?

Han var 24. I et interview med The Face i foråret 1982 havde Weller ikke givet nogen tegn på, at gruppen måske var ved at være slut. "Hvis vi går fra hinanden, er der selvfølgelig andre ting, jeg kunne gøre, men det ville slet ikke være det samme," sagde han.

Hvem var med i stilrådet?

Mick Talbot har løftet låget på de sidste måneder af The Style Council, 31 år efter de gik fra hinanden. Gruppen – bestående af Mick, Paul Weller, Dee C Lee, Camille Hinds og Steve White – blev grundlagt i 1982 og lancerede deres første angreb på hitlisterne året efter.

Er Paul Weller gift?

I oktober 2008 gik Stock og Weller fra hinanden, og Weller flyttede ind hos Hannah Andrews, en backing-sangerinde på hans 22 Dreams-album, som også har turneret med sit band. De gifte sig i september 2010 på den italienske ø Capri. Parret har tvillingedrenge, John Paul og Bowie, som blev født i 2012.

Hvor meget koster Paul Weller?

Ifølge Celebrity Net Worth er stjernen $1,2billion eller £888million værd.

Anbefalede: