Hvad er canasta på engelsk?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er canasta på engelsk?
Hvad er canasta på engelsk?

Video: Hvad er canasta på engelsk?

Video: Hvad er canasta på engelsk?
Video: Ternet Ninja - Verdens Bedste sing along - Se filmen hjemme nu 🍿 2024, Oktober
Anonim

1: en form for rummy ved hjælp af to hele kortspil, hvor spillere eller partnerskaber forsøger at sammensmelte grupper på tre eller flere kort af samme rang og score bonusser for 7-kort smelter sammen. 2: en blanding af syv kort af samme rang i canasta.

Hvor kommer ordet canasta fra?

Navnet canasta, fra det spanske ord for "kurv",stammer sandsynligvis fra bakken placeret i midten af bordet til at holde uuddelte kort og kasser. Variationer omfatter samba og bolivia. Formålet med spillet er at score point ved at lave så mange smeltninger som muligt, især canastas.

Er Bolivia det samme som canasta?

A Canasta er et sæt med 7 kort med samme værdi. En Samba er et sæt med 7 kort i samme kulør i rækkefølge. Et Bolivia er et sæt med 7 wild cards.

Hvad betragtes som en canasta?

Canasta (/kəˈnæstə/; spansk for "kurv") er et kortspil fra rummy-familien af spil, der menes at være en variant af 500 Rum Selvom der findes mange variationer for to, tre, fem eller seks spillere, det spilles oftest af fire i to partnerskaber med to standardspil kort.

Hvad er reglerne for at canasta?

Canasta-regler

  • Dit mål er at slå din modstander ved at score flere point. …
  • Hver spiller starter med 15 kort på hånden. …
  • Begge spillere skiftes til at trække et kort fra beholdningen og kassere et kort på kasseringsbunken (i nævnte rækkefølge). …
  • Efter at have trukket et kort, kan en spiller blande kort, hvis han vil.

Anbefalede: