Hvilket par for kurset?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket par for kurset?
Hvilket par for kurset?

Video: Hvilket par for kurset?

Video: Hvilket par for kurset?
Video: Полный курс React Query за час | TanStack Query v4 для начинающих 2024, Oktober
Anonim

Hvis du siger, at noget, der sker, er par for kurset, mener du, at du ikke er tilfreds med det, men det er, hvad du forventede ville ske. Han sagde, at lange timer er pari for kurset.

Hvordan bruger du par for kurset i en sætning?

Det hele handler om politik snarere end sikkerhed, og dette er par for kurset. Jeg formoder, at det er par for kurset. Jeg tænker på tidevand, vind og storme, som også er på niveau med forløbet med søtransport, og som skulle overvejes. Men pyt med det, måske er det par for kurset om dette emne.

Hvad betyder dette er par for kurset?

bruges til at vise, at, selvom noget er norm alt eller forventet, kan du ikke lide det eller godkende det. Toget var forsinket, men det er par for kurset i disse dage.

Er par for kurset uformelt?

par for kurset sædvanlig, forventet, standard, gennemsnitlig, almindelig, typisk, forudsigelig. Lange timer er pari for kurset i dette job. op til pari tilfredsstillende, acceptabel, god nok, tilstrækkelig, op til bunden ( uformel), acceptabel, op til mærket Tjenesten er ikke på niveau her.

Hvad betyder par for årsagen?

Norm alt, typisk eller forventeligt (især når noget er en kilde til irritation eller frustration). En hentydning til golf, hvor "par" er antal slag, som det skal tage en spiller for at få bolden ind i et bestemt hul på en golfbane.

Anbefalede: