Logo da.boatexistence.com

Don francisco rigtige navn?

Indholdsfortegnelse:

Don francisco rigtige navn?
Don francisco rigtige navn?

Video: Don francisco rigtige navn?

Video: Don francisco rigtige navn?
Video: Советские актеры и их дети/СТАЛИ ПРЕСТУПНИКАМИ И УБИЙЦАМИ 2024, Juli
Anonim

Mario Luis Kreutzberger Blumenfeld, bedre kendt under sit kunstnernavn som Don Francisco, er en chilensk tv-vært og en populær personlighed på Univision-netværket, der når ud til spansktalende seere i USA. I 2016 loggede han på Telemundo.

Hvor gammel er Don Francisco?

Den 80-årige var mangeårig vært for Sábado Gigante, det populære varieté, der kørte i mere end 50 år. Guinness World Records anerkendte det som det længstvarende varietéshow i tv-historien.

Hvor er Don Francisco-kaffen?

Vores kaffe er opkaldt efter vores families patriark Francisco Gaviña eller Don Francisco. Fra at vokse op på familiens kaffefarm i Cuba, til at starte kafferisteriet her i Los Angeles, som vi stadig driver i dag, var Don Francisco besat af kvalitet og at levere den bedst mulige kop kaffe.

Hvad sker der med Don Francisco?

Den 18. april 2015 annoncerede Don Francisco, at hans show ville slutte i september efter 53 år i luften; Sábado Gigante sendte sit sidste afsnit kaldet "Hasta Siempre" den 19. september 2015. Den 1. marts 2016 annoncerede Don Francisco sin tilbagevenden til fjernsynet og underskrev en flerårig aftale med Telemundo

Er Don Francisco stadig gift?

Francisco. Francisco forfulgte en karriere inden for sekulær musik, før han genindviede sit liv til Gud efter en oplevelse, han mente var overnaturlig. Francisco er gift og bor i Colorado med sin kone, Wendy, som også er optagekunstner og grafiker.

Anbefalede: