Logo da.boatexistence.com

Hvornår er langsat moden?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er langsat moden?
Hvornår er langsat moden?

Video: Hvornår er langsat moden?

Video: Hvornår er langsat moden?
Video: What are Lanzones? (Langsat) | Fruits You Probably Never Heard Of | Ep. 7 2024, Kan
Anonim

Du skal vide, at en velmodnet langsat har en ensartet farve uden revner og konkaver på overfladen. Hvis frugten er farvet grøn eller gulgrøn, indikerer det en stadig umoden frugt. Under huden på langsat ligger aromatisk, saftigt og sødt kød. Moden frugt kan opbevares frosset i op til 5 dage.

Hvordan ved du, hvornår lanzones er modne?

Det bedste indeks til at kontrollere for den rette modenhed og modenhed af lanzoner er farven på frugtstilken. Når farven på frugtstilken skifter fra grøn til brun, er frugterne allerede modne, eller når frugtens skind bliver brunlig gul.

Er langsat-frø giftige?

Begge har en giftig egenskab, lansiumsyre, som ved injektion standser hjerteslag hos frøer. Skrællen er angiveligt høj i tannin. Frøet indeholder en lille mængde af et unavngivet alkaloid, 1 % af en alkoholopløselig harpiks og 2 bitre, giftige principper.

Er langsat-frø spiselige?

Langsat er en plante, der bærer små spiselige frugter. Disse frugter ligner kartofler på deres ydre udseende, og indeni har de et hvidt kød, der indeholder uspiselige, bitre frø. Langsat stammer fra de sydøstasiatiske regioner.

Er langsat det samme som longan?

Det er let at forveksle langsat med longan … Langsat har større frugter, de ser ud til at være lidt fløjl, og deres form er lidt oval (som figenformen). Langsat frugt vokser i tætte klaser, mens longan frugt vokser spredt. Thailandske sælgere sætter indskrifter på engelsk for turister, men de bruger thailandske navne.

Anbefalede: