Logo da.boatexistence.com

Er den nådesløse kirke flyttet?

Indholdsfortegnelse:

Er den nådesløse kirke flyttet?
Er den nådesløse kirke flyttet?

Video: Er den nådesløse kirke flyttet?

Video: Er den nådesløse kirke flyttet?
Video: Den 28. november skal du ikke gøre dette, selvom de giver penge, ellers bliver der ballade. Skilte 2024, Kan
Anonim

Meddelelsen påskesøndag inkluderede afsløring af planer for større renoveringer af kirkens nuværende sted i Greenville. John Gray's Relentless Church har sikret en plads til et nyt campus nær Atlanta, Georgia, meddelte den kendte præst påskesøndag.

Hvor er pastor John Gray nu 2021?

4. april 2021: De ubarmhjertige pastorer John og Aventer Gray annoncerer planerne om at renovere Greenville kirkecampus på Haywood Road og afsløre en ny placering til et andet campus nær Atlanta, Ga.

Hvad skete der med John Gray og Ron Carpenter?

En overgangsaftale afslørede, at Carpenter ville være berettiget til en pensionsudbetaling på 6,25 millioner USD efter at have overladt ejendommen i hænderne på GrayVilkårene for det forlig, som kirkerne i sidste ende forhandlede, blev ikke afsløret af kirkerne, og de er ikke underlagt afsløring af retten.

Er Tasha Cobbs stadig med i Relentless Church?

Tasha Cobbs Leonard vil slutte sig til pastor John Gray og nuværende lovsangs- og tilbedelsesleder, Todd Galberth i Relentless Church i Greenville, SC. Officielt annonceret i sidste uge, vil hun tjene som lovprisnings- og tilbedelsesleder i den tidligere Redemption Church, tidligere ledet af apostlen Ron Carpenter.

Er John Grays bog blevet annulleret?

Pastor John Grays realityserie, The Book of John Gray, er blevet aflyst. En EGEN talsmand fort alte til The Greenville News, at der "ingen planer" er om at producere flere afsnit af serien, men gav ikke en grund til aflysningen.

Anbefalede: