Logo da.boatexistence.com

Hvem opfandt kontinuerlig wavelet-transformation?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt kontinuerlig wavelet-transformation?
Hvem opfandt kontinuerlig wavelet-transformation?

Video: Hvem opfandt kontinuerlig wavelet-transformation?

Video: Hvem opfandt kontinuerlig wavelet-transformation?
Video: Hvem Opfandt Den Elektriske Stol? Og Hvorfor? 2024, Kan
Anonim

1 Frekvensanalyse Dette afsnit beskriver den mest almindelige frekvensanalysemetode, Fourier-transformationen, i dens forskellige former. For stationære signaler er det en optimal metode til at analysere frekvensindholdet. Fourier-transformationen er opkaldt efter dens opfinder Joseph Fourier og er dateret til begyndelsen af 1800-tallet.

Hvem opfandt wavelet-transformationen?

Wavelet-komprimering, en form for transformationskodning, der bruger wavelet-transformationer i datakomprimering, begyndte efter udviklingen af den diskrete cosinustransformation (DCT), en blokbaseret datakomprimeringsalgoritme, som først blev foreslået af Nasir Ahmed i begyndelsen af 1970'erne.

Hvorfor bruge S-transformationen Stockwell?

Fordelene ved S-Transform er, at det kan observere, hvordan frekvensen af signalet ændrer sig med tiden og har en ligetil fortolkning af resultaterne Desuden giver den multi-opløsning analyse, mens den absolutte fase af hver frekvens bevares [2].

Hvad er formålet med kontinuerlig wavelet-transformation?

The Continuous Wavelet Transform (CWT) bruges til at dekomponere et signal til wavelets. Wavelets er små svingninger, der er meget lokaliserede i tid.

Hvad er anvendelserne af wavelets?

De nævnte wavelet-applikationer omfatter numerisk analyse, signalanalyse, kontrolapplikationer og analyse og justering af lydsignaler Fourier-transformationen er kun i stand til at hente det globale frekvensindhold af en signal, er tidsinformationen tabt.

Anbefalede: