Logo da.boatexistence.com

Hvor er flystatsfængslet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er flystatsfængslet?
Hvor er flystatsfængslet?

Video: Hvor er flystatsfængslet?

Video: Hvor er flystatsfængslet?
Video: Vi Overlever Et Fængsel EN HEL DAG! 2024, Kan
Anonim

Lucile Plane State Jail er et Texas Department of Criminal Justice statsfængsel for kvinder beliggende i ikke-inkorporeret Liberty County, Texas. Det er placeret på Texas State Highway 321, 5 miles nord for Dayton.

Har Plane State Jail aircondition?

Betingelser. Plane State Jail er et af de mange Texas State-fængsler, der er under kontrol for umenneskelig pleje og mangelfuld medicinsk støtte til fængselsbefolkningen. Federal Judge har beordret TDCJ til at installere aircondition.

Hvad er det største fængsel i Alabama?

Kilby Correctional Facility er et Alabama Department of Corrections (ADOC) fængsel for staten Alabama, beliggende i Mt. Meigs, et ikke-inkorporeret område i Montgomery County, Alabama, med en kapacitet til at huse over 1.400 indsatte.

Er TDCJ-fængsel et statsfængsel?

Det er faktisk en minimumssikkerhedsfængselsfacilitet, selvom det ikke officielt hedder det. Der er ingen i et statsfængsel, der afventer retssag, som i et amtsfængsel. Alle i TDCJs varetægt er dømt og afsoner en dom.

Hvordan finder jeg en indsat i Texas?

Ud over online lokaliseringsværktøjet kan TDCJ også give indsatte lokalisering via telefon. For at få disse oplysninger skal du ringe til dens generelle informationslinje på (936) 295-6371 eller (800) 535-0283.

Anbefalede: