Logo da.boatexistence.com

Hvornår planter jeg gayfeather?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår planter jeg gayfeather?
Hvornår planter jeg gayfeather?

Video: Hvornår planter jeg gayfeather?

Video: Hvornår planter jeg gayfeather?
Video: How to Grow Gayfeather: Planting Corms 2024, Juli
Anonim

Så Gayfeather-frø 6 - 8 uger før den sidste frost i dit område. Dæk frø let med 1/8" til 1/4" fin have- eller frøstartjord. Ideel planteafstand er 8" -12 ".

Kommer Gayfeather tilbage hvert år?

Der er mange grunde til at plante gayfeather (også kaldet Blazing Star) i din have i år. For det første er de en let at dyrke flerårig plante, der vil komme tilbage år efter år. … Selv en novice i havearbejde kan give disse planter en chance.

Kan du plante Gayfeather om efteråret?

Deadhead regelmæssigt og skær derefter stilke ned til jorden om vinteren. Formeres med frø sået i potter i en kold ramme om efteråret. Former ved deling om foråret.

Hvordan planter du Gayfeather-frø?

Plant Gayfeather-frø: Så Gayfeather-frø i cellepakker eller flade, tryk ned i jorden og dæk let. Har brug for lys for at spire. Holdes ved 70 ° F., frøplanter dukker op efter 21 til 35 dage. Kan direkte sås i forberedte frøbede, i grupper på 3 til 4 frø med en afstand på 18 tommer

Hvilken måned skal stauder plantes?

When To Plant Stauder

De bedste tidspunkter for plantning af flerårige blomster er under foråret og efteråret Plantning i disse sæsoner vil sikre, at dine planter vokser sunde og stærke. Om foråret har du varmere jord, masser af nedbør og længere dage med mere sollys. Plantning om efteråret har også sine fordele.

Anbefalede: