Logo da.boatexistence.com

Hvor er Wandsworth-fængslet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Wandsworth-fængslet?
Hvor er Wandsworth-fængslet?

Video: Hvor er Wandsworth-fængslet?

Video: Hvor er Wandsworth-fængslet?
Video: BBC exclusive: A look inside Wandsworth prison (Part 1) - BBC News 2024, Kan
Anonim

HM Prison Wandsworth er et kategori B mænds fængsel i Wandsworth i London Borough of Wandsworth, South West London, England. Det drives af Her Majesty's Prison Service og er et af de største fængsler i Storbritannien.

Hvad er det værste fængsel i Storbritannien?

Wakefield Prison rummer cirka 600 af Storbritanniens farligste mennesker (hovedsageligt seksualforbrydere og fanger, der afsoner livstidsdomme). Indkvarteringen i fængslet omfatter celler til én person med integreret sanitet.

Hvilken type fængsel er Wandsworth?

Wandsworth i det sydlige London er et victoriansk kategori B lok alt fængsel med en kategori C genbosættelsesenhed Det er et af de største fængsler i godset. I flere år har det også været et af de mest overfyldte fængsler, der ofte rummer 60 – 80 procent flere mennesker, end det er designet til.

Er Wandsworth Prison dårligt?

En BBC-undersøgelse viste, at storstilet stofmisbrug og hash blev røget åbenlyst, og hårdere stoffer blev fundet. Der er beskyldninger om korruption af personalet, selv om personale, der bringer stoffer ind i fængslet. Wandsworth har mistet sin status som reformfængsel.

Hvor mange fanger er der i HMP Wandsworth?

HMP Wandsworth er et kategori B-fængsel i Wandsworth-området i London. Fængslet åbnede i 1851 og har kapacitet til at rumme 1, 877 indsatte, hvilket gør det til det største fængsel i Storbritannien og et af de største i Vesteuropa sammen med HMP Liverpool.

Anbefalede: