Logo da.boatexistence.com

Vil du betragte dig selv som en risikotager?

Indholdsfortegnelse:

Vil du betragte dig selv som en risikotager?
Vil du betragte dig selv som en risikotager?

Video: Vil du betragte dig selv som en risikotager?

Video: Vil du betragte dig selv som en risikotager?
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2024, Kan
Anonim

Hvis du vælger at svare og sige, at du er en risikotager, bør du inkludere hvorfor og hvordan du tager risici. " Jeg anser mig selv for at være i midten, men hvis jeg skulle vælge fra min tidligere erfaring, ville jeg tro, at jeg ville kalde mig selv en omhyggelig risikotager." "Jeg er pålidelig og tror på stabilitet og garantier.

Hvad er en risikotager?

: en person, der er villig til at gøre ting, der involverer fare eller risici for for at nå et mål. Jeg er ikke særlig risikovillig.

Hvad er et eksempel på en risikotager?

For eksempel kan en leder i en virksomhed være en risikotager, hvis han/hun træffer beslutninger, der kan føre til tab af en portefølje, men så på bagsiden, kan den beslutning give et betydeligt overskud for virksomheden.

Er det dårligt at være en risikotager?

At være en risikotager gør dig ikke til en dårlig person - det betyder bare, at du er mere eventyrlysten og villig til at tage den alternative vej. Faktisk kan risikotagning føre til nogle fordele, især hvis disse trin tages: Det første skridt i at tage en risiko er faktisk at opbygge tilliden til at forfølge den.

Er du risikovillig eller risikovillig?

risikotagerne griber øjeblikket og hopper på en potentiel mulighed, norm alt for hurtigt. Risikovillige mennesker planlægger, planlægger derefter og planlægger så noget mere, mens de altid er i tvivl om fremgangsmåden.

Anbefalede: