Logo da.boatexistence.com

Forlod jeg uendeligt?

Indholdsfortegnelse:

Forlod jeg uendeligt?
Forlod jeg uendeligt?

Video: Forlod jeg uendeligt?

Video: Forlod jeg uendeligt?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

L, vokalisten fra det koreanske band Infinite, annoncerede mandag, at han forlader bandets label efter næsten et årti … L er det andet medlem, der har forladt Infinite. Hoya, en tidligere rapper og vokalist med bandet, forlod efter hans kontrakt var udløbet med Woollim Entertainment i 2017.

Er L stadig i Infinite?

Kim Myung-soo (koreansk: 김명수; født 13. marts 1992), kendt professionelt som L, er en sydkoreansk sanger og skuespiller. Han debuterede som vokalist i boybandet Infinite i 2010 og dets undergruppe Infinite F i 2014. Han forlod Woollim Entertainment i august 2019, men er stadig medlem af gruppen.

Hvornår forlod L Infinite?

Rapper Hoya, med det rigtige navn Lee Howon, forlod gruppen i 2017.

Hvem forlod Infinite kpop?

Den 30. august blev det annonceret, at Hoya officielt havde forladt gruppen efter at have besluttet ikke at forny sin kontrakt med Woollim Entertainment. De resterende seks medlemmer fortsatte som en gruppe og udgav deres tredje studiealbum, Top Seed, i januar 2018.

Hvad skete Infinite L?

INFINITEs L forlader det administrerende selskab. L fra K-pop-boybandet INFINITE har forladt administrerende selskab Woollim Entertainment, men gruppen vil ikke opløses, sagde selskabet mandag. " Den ni-årige kontrakt, der involverer L og Woollim, er blevet opsagt den 18. august," sagde virksomheden i en pressemeddelelse.

Anbefalede: