Logo da.boatexistence.com

Får thomas og kathryn en baby?

Indholdsfortegnelse:

Får thomas og kathryn en baby?
Får thomas og kathryn en baby?

Video: Får thomas og kathryn en baby?

Video: Får thomas og kathryn en baby?
Video: Baby Shark Dance | #babyshark Most Viewed Video | Animal Songs | PINKFONG Songs for Children 2024, Juli
Anonim

Kathryn Dennis og Thomas Ravenel er involveret i en igangværende kamp om forældremyndighed over deres to børn. De tidligere Southern Charm-costars bød velkommen datteren Kensie i slutningen af sæson 1 i 2014. Da duoens on-off-forhold fortsatte, blev Dennis gravid for anden gang i 2015.

Er Thomas far til Katherines baby?

Kathryn fødte sit andet barn med Thomas, en søn ved navn St. Julien, i november sidste år. De har også en 2-årig datter, Kensington. Thomas var for nylig forbi The Daily Dish HQ for at snakke om sin rolle som far.

Hvor mange børn har Kathryn med Thomas?

Realitystjernen er moderen til hendes datter Kensie, der er syv, og hendes søn Saint, der er fireHun bød sine børn velkommen med sin daværende partner, den vanærede tidligere South Carolina-kasserer, Thomas Ravenel. Duoen mødtes i showet, da Kathryn kun var 21 og fortsatte i serien i fem år.

Hvem blev Kathryn gravid af?

Som med den aktuelle sæsonafslutning, viste den sidste scene i sæson 1, at ikke kun Dennis blev gravid, hun og Ravenel bød velkommen til en babypige.

Blev Kathryn gravid med vilje?

Dennis' graviditet kom som en overraskelse for seerne på det tidspunkt. Dennis forklarede under en skriftestol: "Da jeg troede, jeg var gravid igen, tog jeg omkring tredive graviditetstests derhjemme. Efter omkring den tredivte, der sagde ja, troede jeg på det." Dennis afslørede også, at graviditeten ikke var planlagt

Anbefalede: