Logo da.boatexistence.com

Forsatte triwizard-turneringen?

Indholdsfortegnelse:

Forsatte triwizard-turneringen?
Forsatte triwizard-turneringen?

Video: Forsatte triwizard-turneringen?

Video: Forsatte triwizard-turneringen?
Video: Triwizard Tournament In Real Life 2024, Kan
Anonim

Som et resultat af en mesters død på trods af de nye sikkerhedsbestemmelser, der blev pålagt, Triwizard-turneringen blev afbrudt permanent, og der blev ikke lavet yderligere planer om at genindsætte den.

Blev Triwizard-turneringen forbudt?

Før Harry Potter deltog i Triwizard-turneringen, var det en begivenhed, som blev forbudt på grund af, hvor farligt det var … Dette får Harry Potter-fans til at tænke over, hvilke farer Triwizard Tournament må have vist sig at have haft sådanne rutinemæssige og overdrevne dødsfald!

Hvad var den sidste opgave i Triwizard-turneringen?

Den sidste opgave

Cedric og Harry kom til midten af labyrinten, og begge tog Triwizard Cup som fælles vindere. Men i stedet for at nyde en dobbelt sejr til Hogwarts, blev parret kastet ud i uventet fare.

Hvornår blev Triwizard-turneringen suspenderet?

Den blev oprindeligt suspenderet, fordi for mange studerende døde. Turneringen blev oprindeligt suspenderet i 1792, ikke kun fordi for mange studerende døde, men fordi en cockatrice brød ud af begivenheden og gik på en destruktiv amok.

Blev Quidditch aflyst under Triwizard-turneringen?

Bortset fra Quidditch World Cup, er der ingen Quidditch i år fire (Harry Potter and the Goblet of Fire) på grund af Triwizard Tournament; Harry er ikke i stand til at spille i den sidste kamp i år 1 (Harry Potter og De Vises Sten), fordi han er bevidstløs på hospitalsfløjen eller i de fleste af kampene i …