Logo da.boatexistence.com

Går kaneki tilbage til anteiku?

Indholdsfortegnelse:

Går kaneki tilbage til anteiku?
Går kaneki tilbage til anteiku?

Video: Går kaneki tilbage til anteiku?

Video: Går kaneki tilbage til anteiku?
Video: Tokyo Ghoul - Ken Kaneki is back in Anteiku 2024, Kan
Anonim

Kaneki vender endelig tilbage til Anteiku. Det var dog ikke for godt denne gang. Han havde en samtale med Yoshimura, som vi ikke var i stand til at høre. … Kaneki var chokeret over at høre Touka fortælle ham ikke at komme tilbage til Anteiku.

Hvorfor tog Kaneki tilbage til Anteiku?

Efter at have dræbt og kannibaliseret Jason, besluttede Kaneki at forlade Anteiku og slutte sig til Aogiri Tree, den samme organisation, der torturerede ham. … Alligevel viste det sig, at den egentlige årsag bag hans træk var for ham at være i stand til at holde øje med Aogiri Tree og dets leder, dvs. at være i stand til at beskytte Anteiku.

Vender Kaneki tilbage til Touka?

Ja Kaneki vender tilbage, men ikke for et stykke tid. I mangaen kommer han ikke tilbage før langt forbi auktionen i anime. Det vil højst sandsynligt tage flere sæsoner for ham at genvinde sine minder med, hvor langsomt tempo de laver anime.

Hvilken episode kysser Touka med Kaneki?

Afsnit 19 | Tokyo Ghoul Wiki | Fandom.

Vender Kaneki tilbage til det normale i sæson 3?

Sæson 3 (Tokyo Ghoul:re, sæson 1)

CCG indså Kanekis potentiale, så de brugte situationen og gav ham en ny identitet, da han ikke havde nogen anelse om sit tidligere jeg. … Under kampen mod Tsukiyama-familien dukker Ken Kaneki endelig op igen, da Haise Sasaki genvinder sine minder og accepterer sin sande personlighed.

Anbefalede: