Logo da.boatexistence.com

Hvad er karakteristika ved charolais-kvæg?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er karakteristika ved charolais-kvæg?
Hvad er karakteristika ved charolais-kvæg?

Video: Hvad er karakteristika ved charolais-kvæg?

Video: Hvad er karakteristika ved charolais-kvæg?
Video: ⭕ CHAROLAIS Cattle Breed Characteristics, History, Curiosities And Care ✅ Biggest Bulls And Cow 2024, Kan
Anonim

Karakteristika. Den typiske Charolais er hvid i farven med en lyserød næseparti og blege hove, hornede, langkroppede og gode malkere med en generel grovhed for dyret, der ikke er ualmindeligt. Der opdrættes nu Charolais-kvæg i sort og rød farve.

Hvad er Charolais-kvæg kendt for?

Charolais-kvæg er en kødrace af kvæg (Bos taurus), som stammer fra Charolais, omkring Charolles, i Frankrig. De er opdrættet for deres kød og er kendt for deres sammensatte kvaliteter, når de krydses med andre racer, især Angus- og Hereford-kvæg.

Hvorfor er Charolais-kvæg så populært?

Charolais er opdrættet primært til kødproduktion. The Cattle Site giver en tabel over kødvægte fra forskellige kvægracer, og Charolais er blandt de bedste kødproducerende racer, kun konkurreret med Angus.

Er Charolais-tyre aggressive?

Dens personlighed kan løbe fra skam til aggressiv. Charolais har også en tendens til at slås med hinanden. Tyre er svære at have med at gøre, og køer, der beskytter kalve, er lige så farlige.

Hvordan identificerer du Charolais?

Ægte franske Charolais-kvæg er hvide, cremefarvede eller stråfarve. Kvægets farve er meget karakteristisk og gør det nemt at identificere en Charolais. Renracede Charolais-kvæg har også en hvid næse. Charolais er ikke den eneste race af hvidt kvæg, så sørg for også at observere kvægets øvrige egenskaber.

Anbefalede: