Logo da.boatexistence.com

Er krabberangoons kinesiske?

Indholdsfortegnelse:

Er krabberangoons kinesiske?
Er krabberangoons kinesiske?

Video: Er krabberangoons kinesiske?

Video: Er krabberangoons kinesiske?
Video: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Kan
Anonim

Crab Rangoon, nogle gange kaldet crab puffs, crab rangoon puffs eller cheese wontons, er fyldt sprøde dumpling-forretter serveres primært i amerikanske kinesiske restauranter.

Er Crab Rangoon ægte kinesisk mad?

Selv om oprindelsesopskriften på krabben Rangoon sandsynligvis var en burmesisk opskrift, blev krabbe Rangoon sandsynligvis opfundet af en hawaiiansk restaurant eller en restaurant med øboer i Stillehavet i San Francisco i 1950'erne. Flødeost er ikke-eksisterende i kinesisk mad, derfor er det usandsynligt, at denne ret er opfundet af kineserne.

Er Rangoons japanske?

Det er en forretter, der findes på mange kinesiske restauranter i USA. Mange mennesker spekulerer på, om krabbe Rangoon er autentisk, og svaret er nej. Det er en klassisk amerikansk kreation, selvom de for det meste serveres på kinesiske restauranter.

Hvad er kinesiske rangoons?

Af alle vidundere ved den moderne amerikanske kinesiske menu er krabberangoon en af de mærkeligste. Den består af flødeost, nogle gange sødet, plus, som regel, meget små stykker imiteret krabbe, fyldt i en wonton-indpakning og friturestegt, serveret med en sirupsagtig, neonsød-og- sur dipsauce.

Hvad er Rangoons lavet af?

I mere traditionelle familierestauranter er krabberangoon lavet med faktisk krabbekød, men i traditionelle kinesiske takeaway-restauranter er det en blanding af imiteret krabbekød med flødeost, hvidløg, Worchestershire-sauce og wonton skind friturestegt og serveret med en sød og sur dipsauce.

Anbefalede: