Blev usnavi og vanessa gift?

Indholdsfortegnelse:

Blev usnavi og vanessa gift?
Blev usnavi og vanessa gift?

Video: Blev usnavi og vanessa gift?

Video: Blev usnavi og vanessa gift?
Video: In the Heights (2021) Usnavi (Anthony Ramos) Vanessa Morales (Melissa Barrera) 2024, September
Anonim

I slutningen springer filmen frem i tiden, hvor Usnavi og Vanessa er gift og bor i Washington Heights. Vi finder ud af, at Usnavi har fort alt hele historien for deres datter, en rammeanordning, der er unik for filmen.

Hvem giftede Usnavi sig med?

His and Hers Newsflash – "Usnavi" gifter sig Vanessa og Shannon slutter sig til "Promises" | Han sagde/hun sagde kritik.

Har in the Heights en lykkelig slutning?

Den ændrede slutning af In The Heights bekræfter, at Usnavis lykkelige slutning ikke var kortvarig, at kvarteret fortsætter med at ændre sig, men stadig står. … Usnavis drøm er gået i opfyldelse: han har fundet sin ø, sit sted, sit hjem i al evighed.

Hvad skete der med Ninas mor i højderne?

7 Ninas mor var Cut Fra filmenEn nøglefigur, der mangler i filmen, er Ninas mor, Camila Rosario. Musicalen viser Ninas mor, der hjælper med Kevin Rosarios førerhus og giver endda karakteren et musicalnummer "Enough", når Nina og Kevin skændes om Stanford.

Bor Usnavi sammen med Abuela?

Han bor sammen med Abuela Claudia (bedstemor Claudia), som faktisk ikke er hans bedstemor, men de er lige så tætte som familie. Usnavi er forelsket i Vanessa og forbliver øjne og ører i hans Washington Heights-kvarter.

Anbefalede: