Logo da.boatexistence.com

Floppede fantastiske udyr?

Indholdsfortegnelse:

Floppede fantastiske udyr?
Floppede fantastiske udyr?

Video: Floppede fantastiske udyr?

Video: Floppede fantastiske udyr?
Video: ? (Видео подкаста Bigfoot) Squatch-D TV Эпизод 66 Что делает фото... 2024, Kan
Anonim

Den første Fantastic Beasts-film fik solide anmeldelser, men levede stadig ikke op til forventningerne ved billetkontoret. Med en indtjening på 814 millioner dollars på verdensplan overgik filmen kun 2004's Harry Potter and the Prisoner of Azkaban og ikke meget.

Var Fantastic Beasts en succes?

Fantastic Beasts and Where to Find Them fik anstændige anmeldelser, solide hjemlige billetkontorer ($232 millioner fra en debut på $75 millioner) og enorme globale indtægter ($814 millioner sammen med Moana, Dr. Strange, Sing and Rogue One: A Star Wars Story).

Er Fantastic Beasts 3 aflyst?

Fantastic Beasts 3 har haft endnu en ændring af udgivelsesdatoen, men denne gang går det faktisk fremad i udgivelsesplanen – og vi har også fået en officiel titel. Den tredje film hedder Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore og kommer i biograferne i april 2022 i stedet for juli 2022.

Har JK Rowling fordel af Fantastic Beasts?

Som Polygon bemærkede, vil Rowling næsten helt sikkert tjene penge på salget af dette nye spil, da hun stadig tjener på selve troldmandsverdenen.

Hvorfor blev Johnny Depp udelukket fra Fantastic Beasts?

Johnny Depp har forladt Fantastic Beasts-filmfranchisen, få dage efter at tabte en injuriesag over en avisartikel, der kaldte ham en kone-beater I et brev til fans sagde Depp, at han var blevet "bedt om at træde tilbage" fra sin rolle som Gellert Grindelwald og havde "respekteret det og accepteret den anmodning ".

Anbefalede: