Logo da.boatexistence.com

Over du natten til angioplastik?

Indholdsfortegnelse:

Over du natten til angioplastik?
Over du natten til angioplastik?

Video: Over du natten til angioplastik?

Video: Over du natten til angioplastik?
Video: Укладка плитки и мозаики на пол за 20 минут .ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я. #26 2024, Kan
Anonim

Norm alt patienter overnatter og vender hjem dagen efter proceduren Nogle kan endda tage hjem samme dag. Mængden af tid, du bliver på hospitalet, vil afhænge af, om der var nogen vanskeligheder under proceduren, og hvor godt kateterindføringsstedet heler.

Hvor længe skal du blive på hospitalet efter angioplastik?

Restitution efter angioplastik og stenting er typisk kortvarig. Udskrivning fra hospitalet er norm alt 12 til 24 timer efter kateteret er fjernet. Mange patienter er i stand til at vende tilbage på arbejde inden for et par dage til en uge efter en procedure.

Kan angioplastik udføres ambulant?

Angioplastik kan udføres gennem et enkelt snit takket være små, fleksible kameraer, der kan indsættes i kroppen, som gør det muligt for kirurgen at se indersiden af arterierne på en nærliggende monitor. Disse procedurer er norm alt udført på ambulant basis, hvilket betyder, at du kun bør være fri til at vende hjem et par timer derefter.

Er angioplastik en dagprocedure?

En koronar angioplastik involverer ofte en overnatning på hospitalet, men mange mennesker kan tage hjem samme dag, hvis proceduren er ligetil.

Hvor lang tid tager restitutionen efter angioplastik?

Hvis du havde en planlagt (ikke-akut) koronar angioplastik, skulle du være i stand til at vende tilbage til arbejdet efter en uge. Men hvis du har fået en akut angioplastik efter et hjerteanfald, kan der gå adskillige uger eller måneder, før du kommer dig helt og er i stand til at vende tilbage til arbejdet.

Anbefalede: