Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder khatsahlano?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder khatsahlano?
Hvad betyder khatsahlano?

Video: Hvad betyder khatsahlano?

Video: Hvad betyder khatsahlano?
Video: 7 Drømme Og Hvad De Betyder! 2024, Kan
Anonim

Det ser ud til, at arrangørerne fejlagtigt har tilegnet sig det oprindelige navn "Khatsahlano" for blot at henvise til Kitsilano-kvarteret For at rydde rekorden: "Kitsilano" blev faktisk opkaldt efter Sḵwxwú7mesh (Squamish) høvding Xats'alanexw, også kendt som August Jack Khatsahlano.

Hvem er Khatsahlano?

August Jack (Khatsahlano, X̱ats'alanexw) (16. juli 1877 – 5. juni 1971) var en indfødt/aboriginsk høvding for Squamish-folket.

Hvad er Kitsilano opkaldt efter?

Navnet 'Kitsilano' er afledt af X̱ats'alanexw, navnet på en Squamish-høvding Området har været hjemsted for Squamish-folket (kendt som Sḵwx̱wú7mesh på Squamish-sproget) i tusinder af år og delte territoriet med Musqueam og Tsleil-Waututh-folkene.

Hvor gammel er Kitsilano?

I 1884 købte Sam Greer omkring 200 acres jord i fremtiden Vancouver for $200. Han byggede et bondehus nær en strand og plantede nogle frugttræer. Området blev kendt som Greer's Beach og hedder nu Kitsilano.

Hvilket oprindeligt land er Kitsilano på?

Sen̓áḵw (Squamish: [sen̰aqʷ]) eller sən̓aʔqʷ (Halkomelem: [sənˀaʔqʷ]), gengivet på engelsk som Snawk, Snawq, Sneawq eller Snawkwkw, er etlandsbybebyggelsested for igen igen. , beliggende nær det, der nu er kendt som Kitsilano-kvarteret i Vancouver, British Columbia, Canada.

Anbefalede: