Logo da.boatexistence.com

Hvor er shanghai-tårnet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er shanghai-tårnet?
Hvor er shanghai-tårnet?

Video: Hvor er shanghai-tårnet?

Video: Hvor er shanghai-tårnet?
Video: Why Shanghai Tower Failed 2024, Juli
Anonim

Shanghai Tower er en 128-etagers, 632 meter høj megahøj skyskraber i Lujiazui, Pudong, Shanghai. Det er verdens næsthøjeste bygning i højden til arkitektonisk top, og det deler rekorden med at have verdens højeste observationsdæk i en bygning eller struktur på 562 m.

Hvor er Shanghai Tower-landet?

Den højeste skyskraber i Shanghai er Shanghai Tower, som er 632 m (2.073 ft) højt med 128 etager. Det er i øjeblikket den højeste bygning i Folkerepublikken Kina og den næsthøjeste i verden.

Hvad skete der med Shanghai Tower?

Med stigende driftstab løb tårnet mere end USD $1,5 mia. i gæld. For det andet skabte bygningens snoede glasfacade - ideel til at udligne vindbelastninger - en upraktisk gulvplade, der tvang lejerne til at betale for store arealer med ubrugelig gulvplads.

Hvad er Shanghai Tower kendt for?

Shanghai Tower har rekorden for længst rejsende enkelt elevator på 578,5 meter eller 1.898 fod, hvilket overgår rekorden tidligere holdt af Burj Khalifa. … Den har rekorden som den højeste bygning i Shanghai såvel som hele Kina.

Er Shanghai Tower den næsthøjeste bygning?

Arkitekturfirmaet Gensler har færdiggjort sit Shanghai Tower, som nu er Kinas højeste bygning og den den næsthøjeste bygning i verden.

Anbefalede: