Logo da.boatexistence.com

I python, hvad er iteratorer?

Indholdsfortegnelse:

I python, hvad er iteratorer?
I python, hvad er iteratorer?

Video: I python, hvad er iteratorer?

Video: I python, hvad er iteratorer?
Video: Try And Except Blocks In Python (Error Handling) 2024, Kan
Anonim

En iterator i Python er et objekt, der indeholder et tælleligt antal elementer, der kan itereres efter. Med enklere ord kan vi sige, at iteratorer er objekter, der giver dig mulighed for at krydse alle elementerne i en samling og returnere ét element ad gangen.

Hvad er Python-iteratorer med eksempler?

Iterator i python er et objekt, der bruges til at iterere over iterable objekter som lister, tuples, dicts og sets Iteratorobjektet initialiseres ved hjælp af iter-metoden. Den bruger den næste metode til iteration. næste (_next_ i Python 3) Den næste metode returnerer den næste værdi for den iterable.

Hvad er iteratorer og generatorer i Python?

Iteratorer bruges mest til at iterere eller konvertere andre objekter til en iterator ved at bruge iter-funktionen. Generatorer bruges for det meste i sløjfer til at generere en iterator ved at returnere alle værdierne i løkken uden at påvirke løkkens iteration. Iterator bruger iter og næste funktioner. Generator bruger udbyttesøgeord.

Hvad betyder iterable i Python?

Definition: En iterabel er ethvert Python-objekt, der er i stand til at returnere dets medlemmer et ad gangen, hvilket tillader det at blive itereret over i en for-loop. Kendte eksempler på iterables omfatter lister, tupler og strenge - enhver sådan sekvens kan gentages i en for-loop.

Hvad mener du med iteration i Python?

I Python er de iterative udsagn også kendt som looping-udsagn eller gentagne udsagn. De iterative udsagn bruges til at udføre en del af programmet gentagne gange, så længe en given betingelse er sand.

Anbefalede: