Logo da.boatexistence.com

Elsker lorna nicky?

Indholdsfortegnelse:

Elsker lorna nicky?
Elsker lorna nicky?

Video: Elsker lorna nicky?

Video: Elsker lorna nicky?
Video: nicky + lorna / exile 2024, Kan
Anonim

Lorna indrømmer, at hun også elsker Nicky. En nedslået Lorna ser Nicky komme ind i varevognen fra vinduet. Efter Nicky er blevet sendt til Max, ses Lorna græde ofte og ikke længere have makeup på.

Hvem ender Lorna med?

Morellos rolle blev øget i anden sæson, og hendes baggrundshistorie blev vist i dets fjerde afsnit, "A Whole Other Hole", hvor det blev afsløret, at hun ikke var forlovet med Christopher og faktisk havde stalket og chikaneret ham efter en date. I den tredje sæson gifter Morello sig med Vince Muccio (John Magaro).

Hvilken psykisk sygdom har Lorna?

Vi ved, at hun har haft episoder med eksplosive vanvid, voldelige udbrud, irrationel beslutningstagning og vrangforestillinger. Dette kan tyde på, at hun lever med borderline personlighedsforstyrrelse, også kendt som BPD. Lorna skifter humør, lever i benægtelse af fakta, når det kommer til Christopher og har en konstant frygt for at blive forladt.

Bliver Nichols og Morello sammen igen?

Alex og Piper er måske forankringsparret i Orange Is The New Black, men de mest tumultariske er måske Nicky Nichols og Lorna Morello. De slår op og forsoner sig så ofte, at det ofte er svært at holde styr på, og for det meste er deres forholdsstatus stort set udefineret

Hvem ender Nicky Nichols med?

Når Nicky genforenes med sin far og sin advokat, Michelle, finder Nicky også ud af, at de er forlovet og har to børn sammen, Atticus og Sammi.

Anbefalede: