Hvordan deltager man i kahoot?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan deltager man i kahoot?
Hvordan deltager man i kahoot?

Video: Hvordan deltager man i kahoot?

Video: Hvordan deltager man i kahoot?
Video: how to join your friend Kahoot but you must sign in. I don't have the sign in button bc I alredysign 2024, Oktober
Anonim

Åbn din enheds webbrowser og gå til kahootit, eller åbn vores mobilapp og tryk på "Indtast PIN". Indtast en spilpinkode. Hvis "spiller-id" er aktiveret af værten, skal du angive den anmodede identifikator. Hvis "venlig kaldenavnegenerator" er aktiveret af værten, skal du klikke eller trykke på "spin"-knappen for at vælge et tilfældigt kaldenavn.

Hvordan deltager elever i en kahoot?

Studenter indtast pinkodeni Kahoot! mobilapp eller på kahoot.it på deres enheder (computer eller mobil), og klik på Enter. Eleverne indtaster et kaldenavn og klikker OK, gå! knappen, som udfyldes på din skærm i spillobbyen.

Hvordan får du en kahoot-pinkode?

De genereres, når en kahoot er blevet lanceret, og bruges ved kahoot.det, så eleverne kan deltage i en leders kahoot. For at finde en spil-PIN skal du være på et sted, hvor nogen er vært for/leder en kahoot Den skærm, de har lanceret kahooten på, skal være i syne, for at du kan se spil-pinkode.

Hvordan deltager du i kahoot på pc?

Sådan spiller du spillet

  1. Klik på "Klar til at deltage" på næste side:
  2. En spil-PIN vises. …
  3. Spillere navigerer på deres personlige enheder til https://kahoot.it/ eller til Kahoot! …
  4. Så opretter spilleren et spilkaldenavn og klik på "OK, gå!" for at deltage i spillet.
  5. Spillernes navne vises på hovedspillepladen (din bærbare computer).

Kan du spille kahoot på computeren?

Kahoot! tilbyder webplatforme, der er fuldt understøttet på de seneste to versioner af Chrome, Firefox, Safari, Edge og IE. Du kan også installere vores iPhone/iPad- og Android-apps på understøttede operativsystemer.

Anbefalede: