Logo da.boatexistence.com

Var darkman en tegneserie?

Indholdsfortegnelse:

Var darkman en tegneserie?
Var darkman en tegneserie?

Video: Var darkman en tegneserie?

Video: Var darkman en tegneserie?
Video: IRONMAN 4 - FULL TRAILER | Robert Downey Jr. Returns as Tony Stark! | Marvel Studios (HD) 2024, Kan
Anonim

Tegneserier. På tidspunktet for filmens udgivelse i 1990 udgav Marvel Comics en tre issue tegneserietilpasning. I 1993 udgav Marvel også en miniserie med seks udgaver om karakteren. I 2006 udgav Dynamite Entertainment en crossover-tegneserie, hvor Darkman slår sig sammen med en anden Sam Raimi-kreation Ash Williams.

Hvorfor er Darkman så dårlig?

Darkman har en grim, uvelkommen kerne, et biprodukt af den skyggefulde historie og nonchalante stil Derfor er det hans mindst sympatiske film, inklusive rækken af Evil Deads, men der er ingen tvivl om fantasien på udstillingen. … Filmen byder ikke meget på at arbejde gennem den ligefremme levering af hævn.

Hvor mange Darkman-tegneserier er der?

Darkman har været genstand for to Marvel tegneserier (den ene en filmatisering, den anden en original efterfølger), adskillige romaner samt et videospil udgivet af Ocean Software, Darkman (1991).

Er Darkman en helt?

Type of Hero

Darkman er en superhelt og forklædningsmester, som er den titulære hovedperson i filmen fra 1990 af samme navn, såvel som dens efterfølgere.

Er der en Darkman 2?

Darkman II: The Return of Durant er en amerikansk superheltefilm fra 1995 instrueret af Bradford May. Det er en direkte-til-video-efterfølger til filmen Darkman, hvor serieskaberen Sam Raimi fungerer som executive producer. … Den blev efterfulgt af den tredje del i trilogien, Darkman III: Die Darkman Die, også med Vosloo i hovedrollen.

Anbefalede: