Skal jeg slurpe suppe?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg slurpe suppe?
Skal jeg slurpe suppe?

Video: Skal jeg slurpe suppe?

Video: Skal jeg slurpe suppe?
Video: Үлкен балық басынан бүкіл отбасына арналған сорпа! ҚАЗАНДА БОРШ! 2024, September
Anonim

Undgå at slurre suppe Generelt slurrer folk, fordi suppen er varm. I stedet for at slurre for at afkøle suppen, så prøv forsigtigt og stille at puste på suppen i skeen, før du tager den i munden. Når den er afkølet, kan skeen puttes i munden uden at slurre.

Er det dårligt at slurpe suppe?

Slurping, mens spise nudler og suppe er generelt acceptabelt. Det er ikke ualmindeligt at tygge med åben mund.

Hvor er det høfligt at slurre din suppe?

At slurre dine nudler højlydt betragtes som et kompliment til kokken i hele Japan og Kina – et tegn på dyb påskønnelse af dit måltid med én skål. I Sydkorea og Singapore dog ikke så meget. Der kan du måske få utilstrækkelige blikke – den slags du får, når du taler for højt i en stille togvogn.

Hvad er den rigtige måde at drikke suppe på?

I stedet for at slurre er den korrekte måde at spise suppe på at nippe til den fra siden af din ske som en drink. Hvis du er bekymret for, at den er for varm, bør en lille slurk fortælle dig, om du skal vente på, at den er kølet af, før du nyder din ret.

Er slurping dårligt for fordøjelsen?

Gulning eller slurping, som får dig til at sluge luft, kan føre til bøvsen og gasser Den nederste linje er, at du skal være velkommen til at drikke så meget vand, som du har lyst til før og under dit måltid, vel vidende at der ikke er nogen fordøjelsesmæssige ulemper - så længe du tager det langsomt.

Anbefalede: