Logo da.boatexistence.com

Opstår glemselsporte tilfældigt?

Indholdsfortegnelse:

Opstår glemselsporte tilfældigt?
Opstår glemselsporte tilfældigt?

Video: Opstår glemselsporte tilfældigt?

Video: Opstår glemselsporte tilfældigt?
Video: INSTASAMKA - POPSTAR (prod. realmoneyken) 2024, Kan
Anonim

Most Oblivion Gates vises pseudo-tilfældigt gennem hele Cyrodiil, baseret på heltens fremskridt langs Oblivions hovedmission. Der er 100 forskellige steder, hvor en gate kan dukke op, og da hver gate er lukket, vil den pågældende placering aldrig skabe en ny gate uden brug af konsolkommandoer.

Hvor mange porte til Oblivion er der?

Der er 90 mulige tilfældige gateplaceringer i alt, selvom der vil blive vist maksim alt 50 tilfældige gates (plus de 10 faste gates). De porte, der vises i dit spil, vælges tilfældigt. Brug Oblivion-kortet for at se de nøjagtige placeringer af disse porte.

Hvor lang tid tager det for en Oblivion-port at genoprette?

For at få objekter til at genoptages, skal du forlade området (også kaldet zone eller celle), der indeholder objekterne i tre på hinanden følgende dage i spillet - specifikt 72 timer fra den næste hele time.

Forsvinder Oblivion-portene efter hovedopgaven?

Ikke rigtig, desværre Der er en belønning for at fuldføre hovedopgaven, effektivt at lukke alle porte, men ikke for at lukke hver enkelt ned individuelt. Der er 10 "faste" gateplaceringer og derefter op til et maksimum på 50 andre tilfældigt udvalgte gates ud af 90 mulige placeringer.

Er det det værd at lukke Oblivion Gates?

Det er ikke nødvendigt at lukke ALLE portene, men at lukke dem, indtil du får et par af de virkelig kraftfulde sigil-sten, er bestemt en god idé.

Anbefalede: