Logo da.boatexistence.com

Slukker rmr?

Indholdsfortegnelse:

Slukker rmr?
Slukker rmr?

Video: Slukker rmr?

Video: Slukker rmr?
Video: The Best Of The Blast Premier World Final 2022 2024, Juli
Anonim

Den justerbare og LED RMR bruger et (1) CR 2032 3V DC lithium batteri til at forsyne RMR, som er inkluderet i den originale emballage. … Den sigtepunkt vil ikke slukke, når batterilevetiden bliver lav, men vil gradvist blive svagere med tiden.

Forbliver RMR på?

Hvis en manuel tilstand er valgt, vil RMR forblive i manuel tilstand i 16,5 timer efter det sidste tryk på en knap. Efter 16,5 timer vil optikken som standard vende tilbage til den automatiske tilstand, så RMR er klar til din næste mission eller opgave.

Har Trijicon RMR en automatisk slukning?

Nej, den er altid tændt. Når den er gemt, dæmper den automatiske justering lysstyrken for at spare strøm.

Virker RMR om natten?

Alle RMR Type 2 justerbar LED sigter er kompatible med nattesynsenheder, hvor 3,25 MOA-punktstørrelsen er den mest populære. Derudover kan brugeren også låse knapperne ude, så RMR kun fungerer i automatisk tilstand.

Hvor længe holder RMR-batteriet?

Den nye Trijicon RMR er hårdere end noget andet alternativ og velegnet til militær-, retshåndhævelses- og jagtapplikationer. Over 17.000 timers batterilevetid Enkelt CR2032-batteri kan holde op til 35.000 timer og op til 4 år i mørk opbevaring Bright LED-belysning Justerer automatisk til lysstyrke i enhver lyssituation.

Anbefalede: