Logo da.boatexistence.com

Kan du spise havskum?

Indholdsfortegnelse:

Kan du spise havskum?
Kan du spise havskum?

Video: Kan du spise havskum?

Video: Kan du spise havskum?
Video: Rammstein - Du Hast (Official 4K Video) 2024, Juli
Anonim

Sea Foam Candy er en fantastisk spiselig gave, fordi den holder sig i op til flere uger. For de bedste resultater skal du sørge for at opbevare din slik ved stuetemperatur i en lufttæt beholder. God fornøjelse!

Hvad er mælkechokolade-søskum?

Nogle kalder det fe-mad, nogle kalder det svampeslik. Her i Old Town kalder vi det Seafoam. Det er en sprød, karameliseret velsmagende konfekt, der opløses i munden lige så hurtigt som chokoladen, der overtrækker den. Prøv det, du vil smage, hvorfor folkene i Buffalo elsker det så meget. Antal.

Hvor stammer slik fra søskum fra?

Den lette, cremede og sprøde, chokoladeovertrukne konfekt stammer fra Buffalo og har været en lokal kulinarisk basisvare siden midten af 1900-tallet.

Hvorfor er mit sliksvamp sejt?

Med slik er der forskellige stadier, og hard-crack-stadiet (300 grader F/150 grader C) er det, vi leder efter. Hvis det er under 300 grader, er det i et soft-crack-stadieområde, hvilket ville skabe en sej, ikke sprød, slik. … Bagepulver er det, der danner boblerne, der giver dette slik sit navn!

Hvorfor er min hjemmelavede honeycomb sej?

Hvorfor er min hjemmelavede honeycomb tygge? … Underopvarmning af sukkeret gør honeycomb klistret, så den vil ikke sætte sig korrekt. Hold øje med sukkertermometeret, og sørg for, at temperaturen når mindst 146 grader C eller 295 grader F.

Anbefalede: