Logo da.boatexistence.com

Hvor vises effektiviteten på ppc'en?

Indholdsfortegnelse:

Hvor vises effektiviteten på ppc'en?
Hvor vises effektiviteten på ppc'en?

Video: Hvor vises effektiviteten på ppc'en?

Video: Hvor vises effektiviteten på ppc'en?
Video: Убийцы почек! 10 продуктов, которые вредят нашим почкам 2024, Kan
Anonim

The Production Possibilities Curve (PPC) er en model, der fanger knaphed og alternativomkostninger ved valg, når man står over for muligheden for at producere to varer eller tjenester. Punkter på det indre af PPC'en er ineffektive, punkter på PPC'en er effektive, og punkter ud over PPC'en er uopnåelige.

Hvor finder du effektivitet på produktionsmulighedskurven?

Ifølge PPF repræsenterer punkt A, B og C på PPF-kurven den mest effektive ressourceanvendelse i økonomien.

Hvad er et effektivt punkt på en PPC?

Et effektivt punkt er et, der ligger på produktionsmulighedskurven. På et hvilket som helst tidspunkt kan der kun produceres mere af en vare ved at producere mindre af den anden.

Viser en PPC allokativ effektivitet?

Ordliste. allokativ effektivitet: når blandingen af varer, der produceres, repræsenterer den blanding, som samfundet mest ønsker. produktionsmuligheder grænse (PPF): et diagram, der viser de produktivt effektive kombinationer af to produkter, som en økonomi kan producere givet de ressourcer, den har til rådighed.

Hvad indikerer punkt F uden for PPC?

Hvis en økonomi opererer på et punkt inden for produktionsmulighedskurven, bliver dens ressourcer ikke brugt effektivt. Et punkt uden for produktionsmulighedskurven repræsenterer en kombination af varer, der er: uopnåelig.

Anbefalede: