Logo da.boatexistence.com

Hvad er forskellen mellem perchlorethylen og tetrachlorethylen?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er forskellen mellem perchlorethylen og tetrachlorethylen?
Hvad er forskellen mellem perchlorethylen og tetrachlorethylen?

Video: Hvad er forskellen mellem perchlorethylen og tetrachlorethylen?

Video: Hvad er forskellen mellem perchlorethylen og tetrachlorethylen?
Video: Knit cute baby jacket / süßes Babyjäckchen stricken, easy and simple. Enjoy it! 2024, Kan
Anonim

Som navneord er forskellen mellem perchlorethylen og tetrachlorethylen. er, at perchlorethylen er et alternativt navn for tetrachlorethylen, et ikke-brændbart opløsningsmiddel, der almindeligvis bruges til kemisk rensning, mens tetrachlorethylen er tetrachlorethylen.

Er perchlorethylen det samme som tetrachlorethylen?

Tetrachlorethene er et fremstillet kemikalie, der er meget udbredt til kemisk rensning af stoffer, herunder tøj. … Andre navne for tetrachlorethylen omfatter PERC, tetrachlorethylen, perchlorethylen og PCE. PERC er et almindeligt brugt navn og vil blive brugt i resten af faktaarket.

Hvad er trichlorethylen og perchlorethylen?

Trichlorethylen (TCE) og perchlorethylen eller tetrachlorethylen (PCE) er kemikalier med stor produktionsvolumen med adskillige industrielle anvendelser Som en konsekvens af deres udbredte anvendelse er disse kemikalier allestedsnærværende miljøforurenende stoffer som den almindelige befolkning er almindeligt udsat for.

Bruges tetrachlorethylen stadig til kemisk rensning?

Kemisk rensning bruger ikke-vandige opløsningsmidler til at rense stoffer (1). … Begyndende i 1940'erne blev PERC - også kendt som tetrachlorethylen eller PCE - det mest hyppige brugte rensemiddelopløsningsmiddel (1, 2) og er fortsat det primære opløsningsmiddel, der bruges til at tørre stoffer både i USA (3) og Den Europæiske Union (EU) (4).

Hvorfor bruger renserier tetrachlorethylen?

Perchlorethylen, afslappet kendt som perc, er et ekstremt potent rensende opløsningsmiddel, fordi det opløser fedt og snavs uden at påvirke stofferIfølge føderale embedsmænd er det det mest almindeligt anvendte kemikalie blandt renserier og blev i 2016 stadig brugt af 28.000 renserier i USA.

Anbefalede: