Logo da.boatexistence.com

Hvor blev saligprisninger givet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev saligprisninger givet?
Hvor blev saligprisninger givet?

Video: Hvor blev saligprisninger givet?

Video: Hvor blev saligprisninger givet?
Video: СОВЕРШЕНСТВО 2024, Kan
Anonim

Saligprisningernes Bjerg (hebraisk: הר האושר‎, Har HaOsher) er en bakke i det nordlige Israel på Korazim-plateauet. Det er her, Jesus menes at have holdt bjergprædikenen.

Hvor blev saligprisningerne givet?

Saligprisningernes Bjerg er en bakke i det nordlige Israel på Korazim-plateauet. Det er stedet, hvor Jesus menes at have holdt sin bjergprædiken.

Hvor holdt Jesus sin første prædiken?

Den første detaljerede beretning i Lukas om Jesus, der udførte nogen stor gerning offentligt, var i sidste halvdel af kapitel 4, da han holdt sin prædiken i synagogen på sabbatten i sin hjemby Nazareth.

Hvem holdt bjergprædikenen?

Da Jesus først begyndte at prædike, t alte han fra en bjergside foran en stor folkemængde. Denne tale er kendt som Bjergprædikenen. I denne prædiken lærte Jesus sine tilhængere Fadervor og fort alte dem flere lignelser.

Hvor var prædikenen på sletten?

I kristendommen refererer prædikenen på sletten til et sæt læresætninger af Jesus i Lukasevangeliet, i 6:20–49 Denne prædiken kan sammenlignes med længere bjergprædiken i Matthæusevangeliet. Lukas 6:12-20a beskriver begivenhederne, der førte til prædikenen. I den tilbragte Jesus natten på et bjerg og bad til Gud.

Anbefalede: