Logo da.boatexistence.com

Hvad er definitionen af et flygelhorn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er definitionen af et flygelhorn?
Hvad er definitionen af et flygelhorn?

Video: Hvad er definitionen af et flygelhorn?

Video: Hvad er definitionen af et flygelhorn?
Video: 2013 Isaac Asimov Memorial Debate: The Existence of Nothing 2024, Kan
Anonim

Flügelhornet, også stavet flügelhorn, flygelhorn eller flügelhorn, er et messinginstrument, der ligner trompeten og kornet, men har en bredere, mere konisk udboring. Ligesom trompeter og kornetter er de fleste flygelhorn tonehøjde i B♭.

Hvilken type instrument er et flugelhorn?

Flügelhorn, musikinstrument af messing, ventilbulen, der bruges i europæiske militærorkestre. Den har tre ventiler, en bredere udboring end kornetten, og er norm alt anbragt i B♭, nogle gange i C. Den blev opfundet i Østrig i 1830'erne.

Hvor kommer navnet flugelhorn fra?

Navnet menes at komme fra det tyske ord "wing", som gør navnet flugelhorn til "vingehorn". Flugelhornet er nært beslægtet med trompet og kornet. Flugelhornet er i samme B-toneart som trompeten og kornet.

Hvad er forskellen mellem en trompet og flugelhorn?

Timbre. Tonen er federe og betragtes norm alt som mere blød og mørk end trompeten eller kornetten. Lyden af flygelhornet er blevet beskrevet som halvvejs mellem en trompet og et fransk horn, hvorimod kornettens lyd er halvvejs mellem en trompet og et flygelhorn.

Hvordan laver flygelhornet lyd?

Det er slået i Bb som trompeter og kornetter. Det kan have tre stempelventiler som en trompet, eller roterende ventiler som et fransk horn. Det er blevet beskrevet som værende en bugle med ventiler. Lyden er mere blød, ikke så hård som en trompet.

Anbefalede: