Logo da.boatexistence.com

Hvad er picos skole?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er picos skole?
Hvad er picos skole?

Video: Hvad er picos skole?

Video: Hvad er picos skole?
Video: Kom for sent i skole 2024, Kan
Anonim

Pico's School er et peg-og-klik-spil skabt af Tom Fulp og den tredje del i Pico-serien, udgivet i juni/juli 1999. Lavet i Flash 3, det var også det første spil med Pico, som siden er blevet en af Newgrounds' maskotter.

Hvad er Picos baggrundshistorie?

Baggrund. Det originale Pico-websted opførte Pico som at være obsessiv og drabsagtig, have søvnløshed, skizofreni og en "wannabe DJ". I år 2000 var Pico en af de få overlevende fra et skoleskyderi, begået af en elev ved navn Cassandra.

Er kæresten i Picos skole?

Boyfriend er hovedpersonen i det virale rytmespil Friday Night Funkin' skabt af Newgrounds-brugere ninjamuffin99, KawaiSprite, PhantomArcade og evilsk8r. Hans eneste optræden i officielt Pico-indhold var i Pico's School: Love Conquers All, aprilsnar 2021-opdateringen til Pico's School.

Hvem er Goth-børnene i Picos skole?

The Goth Punks er en gruppe ledet af Cassandra og hovedantagonisterne fra Pico's School. De er sammensat af her, Cyclops, Alucard, Hanzou og to unavngivne gotere.

Er Cassandra en pige i Picos skole?

I Cassandras animation i Pico Roulette sætter hun pistolen ind i skridtet. Det betyder, at hun højst sandsynligt er biologisk kvinde i sin menneskelige form.

Anbefalede: