Logo da.boatexistence.com

Hvorfor betyder nationalstat?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor betyder nationalstat?
Hvorfor betyder nationalstat?

Video: Hvorfor betyder nationalstat?

Video: Hvorfor betyder nationalstat?
Video: Daniel Schmachtenberger: Will Technology Destroy Us? 2024, Kan
Anonim

nationalstat, en territori alt afgrænset suveræn politik-dvs. en stat, der styres i navnet på et samfund af borgere, der identificerer sig selv som en nation. … Medlemmer af den nationale kernegruppe ser staten som tilhørende dem og betragter statens omtrentlige territorium som deres hjemland.

Hvad betyder nationalstat?

: en form for politisk organisation, hvorunder et relativt homogent folk bebor en suveræn stat især: en stat, der indeholder en i modsætning til flere nationaliteter.

Hvad betyder nationalstat i enkle vendinger?

Definitionen af en nationalstat er en selvstyret politisk enhed besat af mennesker, der taler det samme sprog og deler en fælles historie og kultur. Et eksempel på en nationalstat er Egypten. … Den moderne nation som repræsentativ enhed for politisk organisation.

Hvorfor kaldes det en nationalstat?

En stat er specifikt en politisk og geopolitisk enhed, mens en nation er en kulturel og etnisk. Udtrykket "nation-stat" indebærer , at de to falder sammen, idet en stat har valgt at adoptere og støtte en bestemt kulturel gruppe, som er forbundet med den.

Hvad er nationalstatseksempel?

Når en nation af mennesker har en stat eller eget land, kaldes det en nationalstat. Steder som Frankrig, Egypten, Tyskland og Japan er fremragende eksempler på nationalstater. … Selv med sit multikulturelle samfund omtales USA også som en nationalstat på grund af den fælles amerikanske "kultur. "

Anbefalede: