Logo da.boatexistence.com

Hvem har lavet rulleskøjter?

Indholdsfortegnelse:

Hvem har lavet rulleskøjter?
Hvem har lavet rulleskøjter?

Video: Hvem har lavet rulleskøjter?

Video: Hvem har lavet rulleskøjter?
Video: KAN MAN MALE PÅ RULLESKØJTER? ft. Rebecca Dahl | YouTube Har Talent? | Lakserytteren 2024, Juli
Anonim

Rollerblade er et mærke af rulleskøjter ejet af Nordica, en del af Tecnica Group i Giavera del Montello, Treviso, Italien.

Hvor meget tjente Scott Olson på Rollerblades?

Olson stod over for konkurs og indgik et partnerskab med Robert L. Sturgis Jr., som tilbød en redningspakke på vegne af sin chef, billboard-slægten Robert O. Naegele Jr. Aftalen var $1,5 millionerfor halvdelen af Olsons Rollerblade-selskab.

Hvor blev rulleskøjter opfundet?

I 1981 dannede han et firma og kaldte det Rollerblade, et åbenlyst nik til hybriden mellem rulle- og hockeyskøjter. "Mange mennesker troede, at Rollerblades måtte være startet i det sydlige Californien," siger Olson. "Men i virkeligheden startede det i Minneapolis, Minnesota, hockey i verdens hovedstad. "

Hvorfor stoppede alle med at køre på rulleskøjter?

De primære årsager var manglen på faciliteter til at støtte sporten Der var færre professionelle på det tidspunkt, der sørgede for formel træning til begyndere. Også rulleskøjterne var ikke en billig vare at købe. Begivenheden den 9/11 gjorde et stille slag mod sporten og skabte rædsel i entusiasternes hjerter.

Hvornår holdt rulleskøjter op med at være cool?

Mens et voksende marked omkring eliteatleter affødte udviklingen af nye avancerede skøjter, er inlineskating-populariteten, der definerede rulleskøjteløb i 1990'erne, næsten forsvundet.

Anbefalede: