Logo da.boatexistence.com

Hvordan blev kendall jenner berømt?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan blev kendall jenner berømt?
Hvordan blev kendall jenner berømt?

Video: Hvordan blev kendall jenner berømt?

Video: Hvordan blev kendall jenner berømt?
Video: Kendall's Modelling Journey | Season 1-19 | reKap | Keeping Up With The Kardashians 2024, Kan
Anonim

Kendall Jenner er en fotomodel og realitystjerne, der er vokset op på sin families "Keeping Up With The Kardashians"-show. … Jenners tidlige berømmelse førte til, at hun optrådte på forsiden af US Teen Vogue og Miss Vogue Australia, og hun var stilambassadør sammen med sin søster for Seventeen.

Hvordan blev Kendall Jenner populær?

Kendall Nicole Jenner (født 3. november 1995) er en amerikansk model, socialite og mediepersonlighed. Hun er datter af Kris Jenner og Caitlyn Jenner og blev berømt i reality-tv-showet Keeping Up with the Kardashians.

Hvordan blev Kendall rig?

Kendall Jenner

Celebrity Networth rapporterer, at Kendalls nettoformue i øjeblikket er $45 millionerDette er primært penge tjent fra hendes karriere som supermodel samt hovedrollen i Keeping Up With The Kardashians. I 2018 rapporterede Forbes, at hun var den bedst bet alte model i verden for andet år i træk.

Hvordan blev Jenner berømt?

I 1991 giftede Jenner sig med Kris Kardashian, og guldvinderen fik senere en ny type berømmelse ved at blive en af de centrale figurer i det populære realityprogram Keeping Up with the Kardashians (2007–), som fulgte parrets families bedrifter.

Hvorfor blev Kendall model?

Under anden omgang af Keeping Up With the Kardashians reunion-special, som blev sendt i søndags, indrømmede Kendall , at hun følte, at det var "skæbne", der førte hende til modelarbejde.

Anbefalede: