Logo da.boatexistence.com

Til ødelæggelse er is også fantastisk?

Indholdsfortegnelse:

Til ødelæggelse er is også fantastisk?
Til ødelæggelse er is også fantastisk?

Video: Til ødelæggelse er is også fantastisk?

Video: Til ødelæggelse er is også fantastisk?
Video: Афины — греческий образ жизни. Легко тут ли жить? И конечно достопримечательности 2024, Kan
Anonim

Nogle siger, at verden vil ende i ild. Nogle siger i is. Efter hvad jeg har smagt af begær, holder jeg med dem, der går ind for ild. Men hvis den skulle gå til grunde to gange, tror jeg, at jeg ved nok om had til at sige, at is til ødelæggelse også er great og ville være tilstrækkeligt.

Hvorfor er ødelæggelse med is fantastisk?

Digteren siger, at både ild og is er ødelæggende. Ild af voldelige ønsker vil sætte verden til en ende. Men is er også fantastisk til ødelæggelse, da den repræsenterer had. Det kan gøre en mand ufølsom over for følelser og kan blive hængende i ens sind hele livet.

Er ødelæggelse også for at sige is fantastisk det for?

Svar: 1)Ifølge digteren står is for kulde i hjertet & mangel på følelser & sympati, hvilket også er fantastisk til ødelæggelse af denne menneskehed.

Hvad er også nok til ødelæggelse af ild og is?

Svar: Vores ønsker og had ville være nok til at ødelægge verden. Ifølge digteren repræsenterer 'ild' 'begær' og 'is' repræsenterer 'had'.

Hvordan er is også fantastisk i ild og is?

Derfor, hvis Jorden skulle ende to gange, ville is være lige så godt som ild. Hvis en brand ville føre til hurtig ødelæggelse, ville is føre til lydløs skade. På samme måde, hvis ilden er ren lidenskab, er is ren fornuft.

Anbefalede: