Logo da.boatexistence.com

Bærer csis våben?

Indholdsfortegnelse:

Bærer csis våben?
Bærer csis våben?

Video: Bærer csis våben?

Video: Bærer csis våben?
Video: My Everyday Carry As A Police Officer 2024, Kan
Anonim

Bårer CSI'erne våben? Efterforskere kommer faktisk ikke med et badge og en pistol. Hos CSI kan retsmedicinske analytikere bære en pistol og et badge og afhøre skurke. Men det er faktisk ikke så almindeligt.

Bærer canadiske efterretningsofficerer våben?

Som svar på Globe and Mail-spørgsmål bekræftede den canadiske sikkerhedsefterretningstjeneste for første gang, at efterretningsagenter kan bære skydevåben i oversøiske hotspots Denne afsløring chokerer mange lang tid iagttagere af spiontjenester, der siger, at parlamentet aldrig har overvejet denne magt.

Bærer Secret Service våben i Canada?

Deres tilstedeværelse blev kun afsløret offentligt, efter at indfødte demonstranter kaprede deres bil. Men indtil videre har ingen af disse udenlandske agenter fået bred juridisk bemyndigelse til at arrestere, tilbageholde eller skyde nogen i Canada – hvilket er grunden til de må ikke bære våben her.

Kan livvagter bære våben i Canada?

Kan livvagter bære våben i Canada? Nej. Loven i Canada forbyder at bære skydevåben af livvagter/lederbeskyttelsesteam/nær beskyttelsesagent.

Kan privat sikkerhed bevæbnes i Canada?

Livvagter må ikke bære våben i Canada Det skal være et ædelmetal eller en kontant værdi, sagde sikkerhedsekspert Chris Menary i et interview. Men en sikkerhedsvagt, der bærer en pistol, er anderledes end en politibetjent. Betjenten får deres pistol som en mulighed for magtanvendelse.

Anbefalede: