Logo da.boatexistence.com

Hvordan er livet i Mauretanien?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan er livet i Mauretanien?
Hvordan er livet i Mauretanien?

Video: Hvordan er livet i Mauretanien?

Video: Hvordan er livet i Mauretanien?
Video: Mauritania: Where The Sahara Desert Meets Ocean 2024, Kan
Anonim

Mauretanien har majestætiske landskaber, og at bo i dette afrikanske land er en konstant overraskelse: Expats vil nyde betagende landskaber og en fredelig livsstil med tjenester og infrastrukturer, der er blevet forbedret på det seneste, men er stadig ikke op til vestlige standarder.

Er Mauretanien et godt land?

SAMLET RISIKO: HØJ. Generelt set er Mauretanien slet ikke sikkert for turister. Der har været rapporter om, at vesterlændinge er blevet kidnappet og henrettet, mens voldelig kriminalitet er stigende. Udvis størst mulig årvågenhed.

Hvor slemt er Mauretanien?

Fattigdom og terroraktiviteter har ført til stigende kriminalitet i Mauretanien. Voldelig kriminalitet, herunder røveri, voldtægt og overfald, stiger. Også bevæbnede banditter er en stor risiko i hele Mauretanien. Banditter udgør en trussel i strandområder, øde områder og langs vejen mellem Mali og Mauretanien.

Er Mauretanien fattig eller rig?

Mauretanien er et af de største og mindst befolkede lande i Vestafrika. På trods af landets enorme reserver af ressourcer (fisk, jern, olie, guld osv.), lever mere end 16,6 % af befolkningen under den ekstreme fattigdomsgrænse.

Er Mauretanien et rigt land?

Mauretanien er et af de rigeste lande i regionen med hensyn til fiskereserver og mineralrigdomme samt med hensyn til husdyr- og landbrugsarealer.

Anbefalede: